luni, 24 decembrie 2012

Lumina din ochii lor, magia Craciunului!

  Cand am pornit la drum am stiu ca nu este usor. Si nu a fost! Dupa inceputul firav al campaniei de Mos Craciun, a urmat un nou an in care am reusit sa ajungem la sute de copii. Anul acesta am trait un moment de panica, era deja tarziu si nu se concretiza nimic, dar magia Craciunului exista, iar oamenii cu suflet apar cand nu te astepti si de unde nu te astepti. Au aparut din praful magic si s-au dedicat unor copii care il asteptau pe Mos Craciun. Nici nu ma pot decide ce m-a impresionat mai mult, solidaritatea umana sau bucuria copiilor, dar sigur m-a ajutat sa vad oameni care simt la fel, fara ipocrizie, doar cu gandul la o misiune de suflet. Iar cand o mana de oameni cu aceleasi simtiri se prind de mana si pleaca pe un drum, iti dai seama ca tot ce conteaza este magia care ii uneste. Campania de anul acesta nu a fost fara peripetii... Am trait in grup dezamagire, teama, fericire sau implinire.

  Sambata si duminica, am incarcat pungi cu dulciuri, alimente si pachetele cu jucarii, haine si rechizite si am plecat prin judet in cautarea copiilor cuminti. Am batut la usa, ne-au primit in casele lor sarace, ne-au rasplatit cu zambete sincere si ne-au aratat din nou cat de minunat este te eliberezi de egoism si sa imparti.

  Atunci si acolo, in atelierul de lucru al lui Mos Craciun, nu a mai existat eu sau tu, au existat doar ei, copiii care-l asteptau pe Mos Craciun...

  As vrea sa multumesc fiecarui om ce a daruit pentru ei, dar au fost multi, iar, atunci, nu-mi ramane decat sa sper ca multumirea a venit in momentul in care ati oferit din suflet pentru niste micuti care meritau sa-l primeasca pe Mos Craciun!

  Cred cu tarie ca oamenii buni atrag intamplari bune. Cred cu tarie ca rasplata naturii vine pentru toti cei care reusesc sa depaseasca propriile nevoi. Cred in suflete mari mai mult decat cred in orice altceva.

Va multumim! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu