luni, 4 noiembrie 2013

Frana de mana a ego-ului...

Uneori ne ratacim pe drumuri drepte cu un singur sens, alteori dam sens unui drum in care n-am fi crezut vreodata. Mereu cautam o cale facila catre ideal, dar rar ne amintim ca idealul este complicat. Banalizam cele mai profunde momente si exageram cele mai superficiale intamplari. Ne lasam condusi de iluzii si ne infranam cele mai frumoase sentimente. Ne incordam trairile in cutume si ne incorsetam fiorii in norme inutile. Doar, deh, societatea ne vrea oameni de isprava, iar libertatea exagerata ne-ar putea afecta imaginea care ne pozitioneaza pe harta existentei. Si, intr-un final, ne vine sa fugim de ei, de noi si sa traim fara scop, fara limite, fara constiinta si fara animalul social din noi...


3 comentarii:

  1. Buna carissima mia Ana Maria , splendide fraze .Esti o dulcica sa ai o zi plina de fericire si seninatate .Mult noroc in viitor se simte ca esti o persoana deosebita .TI auguro o zi fara mult stres.Un abbraccio affetuoso.Nunzia !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna carissima mia Ana Maria , splendide fraze .Esti o dulcica sa ai o zi plina de fericire si seninatate .Mult noroc in viitor se simte ca esti o persoana deosebita .TI auguro o zi fara mult stres.Un abbraccio affetuoso.Nunzia !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciao carisima Ana Maria ,M-au placut mult frazele tale se intelege ca esti o persoana sensibila.Iti doresc in viitor mult noroc in tot ceea ce faci si cu putin stres .Un abbraccio affetuoso.Nunzia !!!!

    RăspundețiȘtergere