joi, 16 august 2012

"Cum sa faci o fata sa fie obsedata de tine".Culmea prostiei si a disperarii sau cum sa fii penibil in 10 pasi.

Ca mai toate femeile, zic eu, citesc articole dedicate noua, dar de curand imi arunc ochii pe un articol  pentru barbati si gasesc 10 sfaturi ce m-au distrat maxim. Se numeste "Cum sa faci o fata sa fie obsedata de tine". Sincer, exista o reteta pentru asta? Exista si barbatul care vrea ca o fata sa fie obsedata de el? E groaznic!!!
 Poate e mai bine asa...:P

Iata si pretioasele sfaturi... comentate (nu m-am putut abtine!):

1.Fii eroul ei. De fiecare data cand are probleme sau cand este ingrijorata in privinta unui lucru, tu incearca sa ii oferi toate raspunsurile la intrebari si sa o ajuti sa iasa din acea stare.

Deci, tu trebuie sa fii enciclopedia britanica, psihologul de serviciu si umarul pe care sa i se intinda rimelul, iar asta inseamna eroism. Nu stiu ce o fi in mintea celor care au scris , dar in mintea mea un om care face asta este un actor de proasta calitate. Hei, dar cu simturile, cu trairile, cu sentimentele ce facem? Nu din asta ar trebui sa se nasca atentia si ingrijorarea? Hmm...


2. Mentine-ti calmul si fii tu insuti.

 Pai, daca nu reusesti natural sa ti pastrezi calmul, mai esti tu insuti? Nu, esti inca un act in piesa asta proasta.


3.Incearca sa nu ajungi prea departe in zona prieteniei. Nu te comporta cu ea ca si cum ati fi doar prieteni.

Fiti prieteni! Cu prietenii suntem noi insine, naturali, sinceri, cu defecte si calitati, asa ca e perfect sa fiti prieteni, mai tarziu legaturile se vor fundamenta pe o baza sanatoasa.


4. Fii fermecator.

Asta chiar m-a facut sa rad si sa ma intreb cum se face. Priveste si invata din Johnny Bravo !:)))

5.Fii cat mai distractiv pentru a putea sa o bine dispui si pentru a o face sa rada si sa zambeasca.

Daca nu sti cum se face asta, citeste si "10 pasi pentru a ajunge bufonul regelui".

6. Fii cat mai atragator.

Hmm, asta chiar nu o inteleg! Ce sa faca sarmanii masculi?  Aici mi-a venit in minte un banc pe care tocmai l-a postat Laura


-Barbatii moderni nu plang niciodata!
-De ce?
-Le este frica se nu se scurga rimelul!


7. Trebuie sa ii arati ca esti o persoana inteligenta si increzatoare in fortele proprii.

Iar daca nu esti, ia un tratament rapid sau cauta un alt articol care sa te invete in alti 10 pasi cum sa fii neprost.


8.Nu flirta prea mult cu alte fete. Acest lucru ar putea sa ii dea de inteles ca nu esti interesat de ea

Stai cu privirea in pamant, ingretoseaza-te cand vezi o femeie frumoasa, uita-te cu ura le alte fete....si va crede ca esti homosexual.


9.Fii independent din punct de vedere financiar. Femeile cauta un barbat care sa aiba un venit astfel incat sa isi permita sa duca o viata, fara a depinde de cineva (parinti).

Pai, da, ca atunci cand o cunosti te apuci sa-i spui ce salariu ai, daca ai. Uitara ca sfaturile sunt pentru primele intalniri. Ar fi ceva de genul: "Tanar simpatic, cunosc toate limbile straine, angajat la stat, cu un venit sigur, autoturism propietate si apartament decomandat". Si iar rad singura...

10. Fii atent la imaginea ta, la felul cum arati si te imbraci.

 In sfarsit, un sfat bun! Aici subscriu. Noi ne petrecem ore multe cu asta si nu vrem langa noi imaginea de la pagina "ASA NU". Ne oripileaza in mod egal parul des de pe piept, unghiile neingrijite (despre pedichiura barbatilor s-ar putea face specializare la psihologie, pe care sa o numeasca|: "Cum sa depasim traumele post-observare a unei pedichiuri barbatesti"), sau haine aruncate din sifoneir direct(si la intamplare) pe trupul diform. Superficial, nu? Dar tare sanatos pentru inceput!


PS: Urmeaza pas cu pas aceste sfaturi si vei reusi sa impresionezi o frumoasa fata care si-a insusit bine articolele:"10 metode ca sa te transformi in femeia fatala" sau " Cum sa-l faci sa se indragosteasca de tine in trei zile".

Prostul e precum o harta, stie multe la scara redusa!

Iar cand individul din fotografie va invata cei 10 pasi, tineti-va bine, vom umbla toate nebune dupa el !!:))))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu